Kezdőlap

Társaságunk 1994-ben belföldi magánszemélyek által alapított családi mérnök iroda. A vállalkozás Betéti Társaságként indult és 1997-ban alakultunk át Korlátolt Felelősségű Társasággá. Tevékenységünk mélyépítési, környezetvédelmi és vízgazdálkodási létesítmények tervezésére, bonyolítására és ezen területekkel összefüggő műszaki szakértésre terjed ki.

Társaságunk alaptevékenységéhez több speciális mérnöki szaktevékenység kapcsolódik, (geodézia, talajmechanika, víztechnológia, szennyvíztechnológia, stb.) melyek vonatkozásában – társaságunk eddigi működése során – egy üzleti alapon együttműködő vállalkozói csoport alakult ki. A csoport adott szaktevékenységek végzésére szakosodott tagjai szakterületükön kiemelkedő szakmai képességekkel és megbízható referenciákkal rendelkeznek.

Társaságunk tulajdonosai és dolgozói felsőfokú végzettséggel és több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek – tervezési, kivitelezési, szakértési, szakhatósági és bonyolítási területen – melyet a Vízügyi Tervező Vállalatnál – VIZITERV – , Tiszamenti Regionális Vízműveknél – TRVV – , Megyei Növényvédelmi és Agrokémiai Állomáson – NAÁ – és a Középtiszavidéki Vízügyi Igazgatóságon – KÖTIKÖVIZIG – valamint állami és magán tervezői és kivitelezői társaságoknál szereztek. A szakmai képességek fejlesztése érdekében társaságunk tulajdonosai és dolgozói rendszeres résztvevői országos szakmai továbbképzéseknek, bemutatóknak, workshopoknak valamint látogatói szakmai kiállításoknak, konferenciáknak.

A Társaságunk tevékenysége során szerzett tapasztalatai alapján alakítottuk ki azt a vállalkozói ars-poeticát, mely alapvetően két gondolat köré csoportosítható.

Ars-poétikánk  első elemeként azt valljuk, hogy a tervező elsődleges feladata a megbízó(ink) által megfogalmazott igényekre a gazdaságilag indokolható, elfogadható és műszakilag legmegfelelőbb megoldás megtervezése úgy, hogy a megálmodott létesítmény a megbízó igényeit tükrözze, használata a megrendelő hasznára és javára váljon.  A tevékenységünk során társaságunk kiemelt figyelmet fordít a projectben részvevő minden oldal képviselőjével való jó kapcsolat kialakítására, de elsődleges feladatának tekinti a szakmai, gazdasági szakszerűség keretein belül a megbízó(ink) igényeinek és akaratának teljes mértékű képviseletét.

Az ars-poétikánk második eleme a project-követés, mely alapján valljuk , hogy társaságunk figyelme és munkája nem ér végett az adott megbízási szakaszra vonatkozó szerződés teljesítésével. Társaságunk tulajdonosai és dolgozói fontosnak tartják, hogy cégünk segítségére legyen és közérthető módon megfelelő szakmai támogatást nyújtson megbízóinak a project-megvalósításában az ötlettől az üzemeltetésig. Tevékenységük során a projectek teljes hosszban történő támogatásával nem csak megbízóink érdekeit szolgáljuk hanem vállalkozásunk tudásbázisát és tapasztalatait is növelni kívánjuk megbízóink hosszabb távú érdekében.

A Plantor Kft. tulajdonosai Cifka József és Cifkáné Huszai Klára alapító tagjai a Jász-Nagykun Szolnok megyei Mérnök Kamarának és korlátozás nélküli vízépítési tervezői és műszaki ellenőri jogosultságokkal rendelkeznek.

A Plantor Kft.  tagja a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek ( FIDIC ) Magyarországi Szövetségének.

Társaságunk az Allianz Hungária Biztosítótársaságnál tervezői felelősségbiztosítással rendelkezik.